Hírdoboz

Cégtörténet

1988. január 5-én indult a cég egyéni vállalkozásként. Először csak autójavítási munkákat végeztünk egy 60 m²-es két beállós műhelyben Kisbéren, a Kossuth Lajos utcában. Az akkor még egy személyes vállalkozás, a következő évtől már 2 alkalmazottal dolgozott. 1990-től vettük fel az autóalkatrész-kereskedést, ettől kezdve folyamatosan bővült a létszám. 1993-ban egy újabb 6 beállós műhely épült, majd 2000-ben a jelenlegi, nagy műhely. Ekkor létszámunk már 15-16 főre bővült.

1995-től környezetvédelmi beméréssel is foglalkozunk, vagyis zöldkártyát állítunk ki. 1999 őszétől van műszaki vizsgáztatás is a telephelyen, a hét minden napján, szombaton is lehet vizsgáztatni motorkerékpárt, személygépkocsit, kisteher-gépkocsit, mezőgazdasági vontatót, lassú járművet és az ezekhez kapcsolható utánfutókat, pótkocsikat, valamint gázüzemű járműveket. Ezeket a vizsgáztatási jogosítványokat fokozatosan értük el. A Nemzetközi Közlekedési Hatóság Által Kijelölt Műszaki Vizsgáló Állomás vagyunk.

Az alkatrészbolt sok év után az utcafrontról hátrébb költözött a vizsgaállomás és az iroda mellé, így átláthatóbb az alkatrészellátás, könnyebb a parkolás. Ma az utcáról inkább a használtautó-kerteskedés látszik. Ezen kívül van gumiszervíz, és végzünk  eredetiségvizsgálatot, hitelügyintézést , kötünk kötelező biztosítást és Cascot is az autók adás-vételéhez.

2001-ben alakult át a vállalkozás Kft- vé.

Folyamatosan fejlődünk, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Megpróbáljuk szinten tartani vállalkozásunkat, ezért továbbra is fejlesztünk gépekkel, műszerekkel, számítógépes programokkal, szakmai továbbképzésekkel.

Nemes Tibor
- ügyvezető -